Pilar del Campo Sanz
Professora de flauta

Naix a Aldaia (València). Comença els seus estudis musicals de flauta travessera i piano en el Conservatori de música de Torrent amb Miguel Llopis, Javier Torres i Inma Sanchis i finalitza grau mitjà amb les més altes qualificacions.
L'any 2004 es trasllada a Madrid on continua els seus estudis superiors de flauta travessera en el Real Conservatori Superior de Música de Madrid amb Manuel Guerrero Ruiz.
Durant el curs 2007/2008 és alumna de l'Institut Internacional de Música de Cambra de l'Escola Superior de Música Reina Sofia com a membre del quintet “Clara Wieck”i del “Ensemble Velázquez” rebent classes de Jacques Zoon, Hansjorg Schellenberger, Radovan Vlatkovik, Klaus Thunemann, Eduard Brunner i Victor Anchel, la qual cosa li dona l'oportunitat de realitzar recitals per importants sales d'Espanya com la sala de cambra de l'Auditori Nacional, sala Conde Duque, Paranimf de la Magdalena i sala Pereda del Palau de Festivals de Santander, entre altres.
Al juliol de 2008 és convidada a participar amb el quintet “Clara Wieck” en la Trobada de Música i Acadèmia de Santander. En 2009 és admesa en Neflac (Netherlands Flute Academy) on rep classes d'Emily Beynon, Jeroen Bron i Wieke Karsten. Continua la seua formació amb Aniela Frey i realitza cursos amb Álvaro Octavio, Claude Lefebvre, Juana Guillem, Mónica Raga i Magdalena Martínez entre altres.
Durant 2007-08 pertany a l'Orquestra de l'Escola Superior de Música Reina Sofia.
Des de 2008 fins a 2011 és flauta de l'Orquestra-Escola de l'Orquestra Simfònica de Madrid, la qual cosa li permet col·laborar amb assiduïtat amb l'Orquestra Simfònica de Madrid fins a principis de 2017.
A l'abril de 2017 passa a formar part en la bossa d'instrumentistes de l'Orquestra de València.
En l'actualitat col·labora amb la fundació del Teatre Real, Orquestra Simfònica del Vallés, Orquestra de la Comunitat de Madrid, Orquestra d'RTVE i Orquestra de València.
En l'àmbit docent, és professora de flauta travessera de l'escola de música d'Alboraia i Centre Artístic Musical de Bétera.