BENVINGUDA del DIRECTOR DEL CONGRÉS  imageBENVINGUDA del DIRECTOR DEL CONGRÉS  imageBENVINGUDA del DIRECTOR DEL CONGRÉS  image
Benvinguts al I Congrés de Flauta de Bétera, un esdeveniment que vol ser un referent valencià per a tot el  país per que aplegarà a tres flautistes excepcionals: Juliette Hurel, Benoît Fromanger i Mario Caroli,  a  més dels flautistes professionals nascuts a Bétera, tots ells formaran el grup de professors de flauta del  congrés.  
Gràcies al Centre Artístic Musical de Bétera el nostre poble ha donat grans músics professionals i entre ells els flautistes són els més nombrosos. Este congrés és una ocasió única per a ajuntar-los: Ana Muñoz, Samuel Muñoz, Andrés Belmonte, Eduard Sánchez, Vicent Gelòs i un servidor. També formaran part dels professors del congrés les mestres del CAM de Bétera Pilar del Campo i Neus Sanmartín i junt a elles Diana Martí. Tots ells fan una magnífica tasca pedagògica i concertística i este congrés serà un punt d’encontre. Els professors convidats participaran en tallers, conferències i activitats organitzades durant tot el cap de setmana que aniran dirigides tant estudiants i professionals de la flauta com als flautistes més joves, per què el congrés tindrà un apartat especial per als xiquets i xiquetes. A més hi hauran exposicions de les principals marques de flautes organitzades per diverses botigues.
Hi haurà un concert dissabte amb els solistes J. Hurel i M. Caroli i el diumenge per a tancar el Congrés un concert amb el fantàstic Ensemble de Flautes de València.
Un event excepcional que és possible gràcies a l'ajuda de l’Ajuntament de Bétera i Regiduria de Cultura i la inestimable col·laboració del Centre Artístic i Musical de Bétera.

Cordialment

Vicent Morelló i Broseta