PRESENTACIÓ  imagePRESENTACIÓ  imagePRESENTACIÓ  image

La Ciutat de Bétera bé és coneguda per la seua aposta continuada en l'educació musical donant suport als seus veïns, ajudant a les entitats locals i promovent esdeveniments de molt alta repercussió internacional.
I una vegada més, des de l’Ajuntament de Bétera i la Regidoria de Cultura recolzen un II Congrés Internacional de Flauta de Bétera.

L’aposta pel talent local, fruit del Centre Artístic Musical de Bétera i en aquesta ocasió junt amb grans figures de la geografia valenciana, tots ells amb destacada rellevància nacional i internacional amb conjuntament dos professors internacionals seran els encarregats de fer arribar al nostre poble, molts coneixements d’alt nivell, valors educacionals i dos concerts que tots i totes podrem gaudir a la nostra Casa de Cultura.

Cal mencionar l'apartat júnior, bressol del nostre futur, que a més a més de compartir temps a tot el professorat, crearà l'ensemble júnior participant en el segon dels concerts.

No deixem d’agrair la col·laboració del Centre Artístic Musical de Bétera per albergar i donar la possibilitat organitzativa.
Un Congrés per a gaudir tots i totes, esperem que ens acompanyeu.

Víctor Gámez