Laura Navarro Cabo
Professora de flauta

Naix a València en 1974, i comença els seus estudis musicals a l'edat de 7 anys en el Centre Artístic Musical de Montcada (València).
Cursa els seus estudis musicals superiors en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València amb el professor Joaquín Gericó Trilla, i obté la llicenciatura en flauta travessera amb les màximes qualificacions. És Llicenciada en Història i Ciències de la Música per la Universitat de La Rioja. Realitza diferents cursos de perfeccionament musical, amb professors com Joaquín Gericó, Vicent Balaguer, Antonio Arias, Marisa Esparza, Sophie Cherrier, Klara Novakova, Jorge Pardo, i Stephania Morselli, entre altres. Ha realitzat nombrosos cursos i jornades de pedagogia musical, de pedagogia aplicada a la flauta, d'anàlisi musical, de noves tecnologies aplicades a la docència i de direcció d'orquestra.
Ha exercit com a professora en nombroses escoles de música. També ha impartit classes en el CPM “Joaquín Rodrigo” de Sagunt, en l'assignatura d'orquestra i en l'especialitat de flauta travessera, en el CPM Pinotr Pinazo de Godella, en l'assignatura de música de cambra i en l'especialitat de flauta
travessera, i en el CPM “Ciutat de Montcada”, en les assignatures historia de la música, música de cambra i en l'especialitat de flauta travessera Ha exercit de professora en els cursos d'estiu organitzats per la Federació de Societats Musicals de Castelló, en les Jornades de Convivència per a escoles de Música, i ha impartit cursos d'estiu organitzats pel Centre Artístic Musical de Bétera, i en els cursos d'estiu “Nàquera Sona”. És membre fundador del Ensemble de Flautes de València, grup creat amb la finalitat d'establir un marc comú per al desenvolupament de l'activitat flautística.