Vicent Morelló Broseta
Solista de la Real Orquesta Sinfónica de Sevilla

Vicent Morelló Broseta és flauta solista de la Real Orquesta Sinfónica de Sevilla des d'octubre del 2007, ha estat membre de l'orquestra de La Haia, Holanda (Het Reidentie Orkest, Den Haag) durant 11 anys. Ha col·laborat amb Deutsche Kammerphilharmonie Bremen, Rotterdam Philharmonish Orkest, Holland Symfonia, Radio Kamer Filharmonie, Residentie Bach Ensembles, Orquesta Sinfónica de Galicia, Filarmónica de Gran Canaria, Sinfónica de Castilla y León, Orquestra de Barcelona Nacional de Catalunya, Orquesta de la Comunitat Valenciana (palau de les arts)tocant sota la direcció de grans directors com Evgeni Svetlanov, Neeme Järvi, Pavo Järvi, Gennady Rotzshdestvensky, Valery Gergiev, Lorin Maazel y Zubin Mehta.

Com a solista ha interpretat el cncert de J. Ibert amb la Orquesta Sinfónica de la Isla de La Palma, el concert de C. Nielsen amb l'Orquestra Sinfònica de RTVE a l'auditori Nacional de Madrid i que va ser retransmés per RTVE amb un gran èxit de la crítica: «...Morelló va aconseguir una versió excel·lent: àgil, comunicativa, bella en el so i espectacular en el domini tècnic. Som davant d'un flautista de talla.» (El Pais). «Feu Morelló un formidable concert de Nielsen...» (ABC). Més recentment ha interpretat el concert de flauta i arpa de W. A. Mozart amb l'arpista Daniella Iolkicheva i la ROSS, recollint l'aclamació de la crítica: «...l'arpista Daniella Iolkicheva.... i l'estupendo flautista V. Morelló, varen estar precisos i exquisits...» (ABC de Sevilla). 

Ha col·laborat amb NOG Ensemble (de l'aclamada Janine Jansen), Moonwinds i Miró Ensemble. Ha tocat a Tokio, Moscú, Amsterdam, Graz, Basilea, Barcelona,... També ha sigut convidat per grups de música contemporània com Asko Ensemble i Ensembles Residentie Orkest. És membre de SonoReale, Trio MeSaMor, convidat en festivals de música de cambra com el Festival Turina de Sevilla i que la crítica va elogiar: « la sonoritat dolça, sedosa i melancòlica de la flauta de Broseta» (Correo de Andalucia), «extraordinària articulació de Morelló... que va desbordar en eloquència i virtuosisme» (Diario de Sevilla). 

En 1995 va guanyar per unanimitat el primer premi del «Concurs permanent de Joventuts Musicals», celebrat a Alcalà de Henares. 

Vicent va estudiar al conservatori de València i filosofia a la Universitat de València. Va continuar estudiant a París amb Raymond Guiot on va obtenir el Premier Prix de la Ville de Paris. Va ser membre de la JONDE. Estudià més tard a La Haia amb András Adorján i Marianne Adorján-Henkel. Mentre va estudiar paral·lelament amb Jaime Martín. Després va continuar amb Brian Pollard i Aurèle Nicolet, aquest últim va marcar profundament la seua musicalitat. Morelló és professor de l'academia d'Andalucia Música.