Paco Varoch
Flautí

PACO VAROCH va rebre la seua educació musical a Alzira, València, Paris i la Haia, estudiant amb MªAngeles Grau, Jaime Martín, Andràs Adorjàn i Marianne Henkel-Adorjàn.

La seua experiència orquestral es va iniciar amb l'Orquestra Simfònica de Galícia, com a especialista de flautí i va realitzar l'estrena a Espanya del concert per a flautí i orquestra “Piccolo Concerto” de Valentino Bucchi, ha actuat com a solista al costat de l'Orquestra Simfònica de Antioquia, Colòmbia, Simfònica d'Alacant i Orquestra Vigo430.

En 2005 comença la seua carrera com a músic independent, tocant amb la Chamber Orchestra of Europe, Orquestra de Paris, Frankfurt Ràdio Symphony, Camerata Berna, Els Dissonances, Ensemble Resonanz d'Hamburg, MusicAeterna i actualment és “associate member” de la Mahler Chamber Orchestra, tocant com a solista el Concert de Vivaldi en el Festival de música de Cartagena, Colòmbia.

També va formar part de l'Orquestra del Festival de Llucana i de l'Orquestra Mozart de l'Acadèmia de Bolonya sota la direcció de Claudio Abbado.

Paco Varoch també ha sigut professor convidat en la Escola Superior de Música de Catalunya, Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Ha impartit cursos de flautí en el Muzik-Centrum de Dortmund, ha sigut convidat com a professor per la Filharmònica Jove de Colòmbia i Jove Orquestra Nacional de Catalunya, Fundacion Barenboim-Said i Escola Superior de Música Reina Sofia.