Diana Martí Mínguez
Professora de flauta

Diana Martí Mínguez és, en l'actualitat, professora de flauta travessera del Conservatori Professional de Música Mariano Pérez Sánchez de Requena. Compagina la seua labor com a docent amb col·laboracions habituals en orquestres i agrupacions professionals, així com realitzant concerts amb diferents grups de música de cambra.

Al llarg de la seua formació, ha cursat els ensenyaments superiors de música en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, a més del Màster en Educació Secundària, el Màster en Musicoteràpia i el Màster d'Interpretació de Flauta en Staatlichen Hochschule für Musik und Darstellende Kunst en Mannheim (Alemanya). També ha participat en cursos de perfeccionament i classes magistrals amb flautistes de la talla de M. Koffler, S. Careddu, S. Martínez, A. Baerten, J. Beaudiment, A. Octavio, etc.

A més, ha col·laborat amb orquestres i ensembles professionals com la Bilbao Orkestra Sinfonikoa, Orquestra Oviedo Filarmonía, Orquestra Municipal de València, Orquestra Simfònica del Vallés, Orquestra de Vents Filarmonia, entre altres.


Cal destacar la seua dedicació per la música de cambra, havent sigut guardonada amb nombrosos premis amb el grup Flügel Quartet i amb el quintet Medihebo. Així mateix, ha estrenat obres per a flauta solista i realitzat nombrosos enregistraments amb diferents agrupacions musicals i gires pel Canadà, Oman o Sud-àfrica.